Ne ovo nije jos jedan lame pokusaj da se aktivira nase ogromno [

] clanstvo. Samo mi se dalo repostovati polu spam mail koj mi je buddy tv poslao jer sam fan friendsa
#15 Merlotte's Bar and Grill, 'True Blood' [ovo jos nisam gledala... ne deluje mi nesto special]
#14 Central Perk, 'Friends' [prosto ne verujem da je ovako nisko na listi, narocito posmatrajuci neke druge kandidate]
#13 Bluth's Frozen Banana Stand, 'Arrested Development' [jos jedna stvar koju nisam probala, kudos, ko je sastavljao listu mozda je i mene zeznuo po broju serija koje gleda]
[ "pleading No contest to No life Charges
" ]#12 The Crab Shack, 'My Name is Earl' [ja bi stavila oc al nek im bude

]
#11 Satriale's Pork Store, 'The Sopranos' [ovo mi stvarno ima smek , mada ovde ne bi jela ni mrtva, pola leseva kroz 6 godina italijansker mafije zavrsilo u sendvichima

]
#10 The Alamo Freeze, 'Friday Night Lights' [ Simpaticno, mada nije najbolji setting Dylan Panthersa]
#9 Doublemeat Palace, 'Buffy the Vampire Slayer' [nisam gledala

]
#8 Hell's Kitchen [reality showwww.... smor]
#7 Wienerlicious, 'Chuck' [simpaticno mada nikad u cele 2 sezone niko nije ista jeo tamo

]
#6 Cafe Diem, 'Eureka' [ didnt watch this either ]
#5 The Pie Hole, 'Pushing Daisies'
[nek mi neko isece vene molim vas, ovo jos nije cancelovano
]#4 The Soup Nazi's Restaurant, 'Seinfeld' [klasik, mada me seinfeld nije nikad fascinirao , on je nasledje 80ih,90ih]
#3 Luke's Diner, 'Gilmore Girls' [prijatne uspomene i yet another bad move by CW.. ubrljali su 7 sezona fantasticne dinamike]
#2 The Peach Pit, '90210' [lamest of the lame. i u originalnom 90210 mi je nevidjeno islo na nerve zajedno sa onim NAtom.. nasty old dude]
#1 The Max, 'Saved by the Bell' [a ovo je tek ekvivalent skolsko kafeterije. kinda blahh]

i da ne verujem da su izostavili Karen's cafe, TRick and wutever the F*ck OTH uses now da plasira svoje Sh scenarije
i da. ovo sam napisala 1am friday night. again Guilty as charged